top of page

Køb af hvalp

At købe hvalp er en tillidssag mellem sælger og køber. Det er derfor vigtigt for os at der er en god kemi imellem vores hvalpekøbere og os. Dette skulle gerne være medvirkende til at skabe et godt fundament for hvalpens videre liv i en ny familie. Vi ønsker at vide at vores hvalpe trives i deres familier og tilbyder vores hjælp hele hundens liv i det omfang den nye famile ønsker det.

Vi kan garantere jer for, at vi gør vores ypperste for at sende både fysisk og mentalt sunde hvalpe videre til de nye familier. Alle hvalpe sundhedstjekkes og mentalvurderes inden de rejser hjemmefra. Mentalvurderingen giver en ide om hvor hvalpen mentalt er stærk og hvor den skal udfordres/trænes lidt mere i den nye famile.

Hvalpene fødes og vokser op centralt i huset og er i daglig kontakt med børn, støvsuger, tv og andre dagligdagslyde. Derudover vil vi fra de er 3 uger gamle dagligt stimulere dem med nye udfordringer både fysisk i form af balancebræt, tunnel mv, men også mentalt med forskellige fremmede lyde og fremmede synsindtryk.

Hvalpene kan af hensyn til sygdomsspredning samt deres udvikling først besøges fra de er 3 uger gamle. Herefter forventer vi til gengæld at I besøger hvalpen minimum 1 gang inden afhentning.

Vi opfordrer alle hvalpekøbere til at kontakte og besøge flere forskellige opdrættere, således I finder det match som I føler kan give jer den bedste start som boxer-ejer.

Ved køb af hvalp hos kennel Copenhagen Caterham medfølger:

Stambog

DKK købsaftale

Registrering i Dansk Hunderegister

Sundhedstjek

Ormebehandlet

Chip

Pas

Startfoder

Mentalbeskrivelse

24 timers hotline

Medlemsskab af Boxer-klubben i 1 år

Medlemsskab af DKK

Wet-bed tæppe fra hvalpekassen

Sele, halsbånd og snor til den første tid

Mappe med gode råd om alm pleje mm

DSC_0068.JPG

Vi forbeholder os retten til at afvise købere såfremt vi ikke føler der er den rette kemi mellem os og dem.

bottom of page