top of page

Udstationering

Vi søger jævnligt familier til udstationering af tæver. 

Når en hund udstationeres, betyder det at den på papiret ejes af os som kennel og at vi har udstillings- og avlsret på huden. I det daglige vil hunden fungere som almindelig familiehund og værtfamilien kan tage den med på ferier, gå til træning og hvad end de måtte have lyst til, som var det deres egen hund. Når vi skal bruge hunden til udstillinger og avl vil dette altid blive koordineret med familien. Tæven flytter hjem til os i forbindelse med fødslen og bor hos os indtil hvalpene er 8 uger gamle. Af samme grund er det vigtig for os, at tæven er tryg ved at komme hos os og vi passer derfor gerne i forbindelse med ferier og lignende.

Alle udgifter i relation til avl (sundhedstjek og lignende) står vi for, mens almindelige udgifter til foder, dyrlægetjek mm afholdes af værten. Hunden er gratis og overgår vederlagsfrit til familien efter x antal år.

Vi vælger at benytte os af udstationering fordi vi har nogle mål med vores opdræt og derfor gerne vil have mulighed for at beholde avlsmateriale fra de kuld vi laver. Omvendt mener vi at den enkelte hund har brug for unik kærlighed, opmærksomhed og aktivering, hvorfor vi ikke kan have så mange hunde i eget hjem. Ved udstationering får hunden en dejlig familie som kan give den alt det som den fortjener i hverdagen, samtidig med at vi har mulighed for at arbejde videre med vores linier i håbet om at bedre boxer-avlen i fremtiden.

Krav til udstationeringfamilier:

          * Skal bo max 50 km fra Rødovre

          * Have lyst og interesse for et tæt samarbejde

          * Hunden skal fodres med kvalitetsfoder godkendt af os

          * Skal elske hunden over alt på jorden

          * Hunden skal sygeforsikres i selskab godkendt af os

Har I spørgsmål til ovenstående eller lyder det interessant for jer som familie, så kontakt os endelig for mere information....

bottom of page